Stärka nästa generations handlare! Det är den enda lösningen som har allt.

Ta handeln förbi diagram, längre än nyheterna och bortom allt du förväntar dig. NAGA är den enhetliga lösningen för din handel, investering i kryptovalutor och aktier, samt betalningar. Och det är så mycket mer. NAGA är den förenklade och enhetliga upplevelsen som får allt att falla på plats.
Allt i en plattform med kostnadsfritt konto
Skapa eget NAGA-konto

Allra senaste funktioner för handel

Bästa handelsfunktioner — allt på en plattform

  • Flera handelsverktyg
  • 950+ finansiella instrument för handel
  • Kopiera automatiskt andra handlare
  • Kryptohandel och plånbok
  • Eget IBAN-nummer och NAGA-kort
Registrera ett gratis konto

Varför handlare väljer NAGA

Mer än 600,000 användare har redan testat NAGA-produkter och tjänster.
Ta reda på var NAGA ligger i framkanten och varför du bör gå med i NAGA-gemenskap.

En pålitlig och transparent mäklare
Allt i en lösning
NAGA-plånbok,
NAGA-kort,
NAGA-akademin
Hjälp på flera språk

Super-appen för handel med alla produkter

Det är därför NAGA-appen är super. Den är Mobile first-design, intuitiv, enkel och lätt att använda, och är allt som webbplattformen är anpassad för skärmen som passar i fickan. Med NAGA Super-appen kan du handla, investera, växla kryptovalutor och koppla upp dig i de mest portabla formerna.
Autocopy (Automatisk kopiering)
NAGA Autocopy - som tar social investering bortom! Sök efter en handlare som du kan följa och avspegla automatiskt, så när de handlar handlar du!
Handel
Handla och investera i över 950 av världens främsta instrument från valutor till terminer, råvaror, aktier, ETF, index, ädla metaller, energi er och kryptovalutor. Det har aldrig varit enklare.
Social
Gå med i den ständigt växande gemenskapen av handlare och investerare och stärk din egen handelsexpertis. Delta i diskussioner, skaffa dig insikter och lär dig olika tekniker och strategier från tusentals handlare på NAGA. NAGA Messenger och nyhetsflöde förstärker upplevelsen och utökar ditt nätverk.
Gå med NAGA gratis

Upptäck NAGA webb- och mobilplattformen

Våra prisbelönta plattformar har byggts med flera kraftfulla verktyg som ska stödja dig in din handel
PayPal och kreditkort
Kom igång

Rätt verktyg för första gången

NAGA är ett socialt förbättrat finansiellt system som utvecklats från grunden för att ge alla tillgång till marknaderna! Det är en pålitlig och säker reglerad mäklare som är noterad på Frankfurtbörsen.
Feedbacken vi får från våra kunder talar för sig själv. Kolla in de senaste recensionerna här.
Det är enkelt och intuitivt gränssnitt tillsammans med det sociala elementet och de innovativa funktionerna som Autocopy (Automatisk kopiering), som gör NAGA till det rätta sättet att starta din handelsupplevelse!
Öppna ditt NAGA-konto
Gå med de 600 000+ handlarna som redan har provat ekosystemet med verktygen för finans, handel och penninghantering nu! Få tillgång till en serie kraftfulla verktyg för handel och kryptovalutor, över 450 aktier, världens första Messenger för handel, ett dynamiskt Mastercard och många fler funktioner som får din upplevelse i handelsvärlden, inte bara annorlunda… bara bättre!
Registrera dig nu
Behöver du hjälp? Besök vårt hjälpavsnitt
Read more Less